ZABIJAČKOVÉ HODOVÁNÍ 23.-26. 2.

Jelita, jitrnice, ovar, tlačenka... to je základ každé slovácké zabijačky (a nejen té slovácké).

Nemusíte v 6 hodin vstávat, venku mrznout, ani míchat krev rukama...

Toto vše nechejte na nás a vy si už jen přijďte dopřát výsledky řezníkovi práce - a to naše zabijačkové menu.

Hodovat se bude v restauraci na Slováckém dvoře od čtvrtku do neděle (23.-26. 2.).

Pokud si ale chcete užít zabijačku se vším všudy - v pátek 24. 2. 7-12  hod. se můžete zapojit do práce s řezníky. 

Zpracování masa, vaření zabijačkové polévky a další...

Už teď se na vás těšíme. 

REZERVUJTE si svůj stůl na T: +420 734 567 001


ZABIJAČKOVÉ HODOVÁNÍ - CELÉ MENU

POLÉVKY

OVAROVÁ | 55 Kč

ovarová bílá polévka, kroupy / 9 /  

HOVĚZÍ VÝVAR | 55 Kč

hovězí maso, zelenina / 9 / 

PŘEDKRMY

TLAČENKOVÝ SALÁT | 110 Kč

tlačenka, červená cibulka, hrubozrnná hořčice, kváskový chléb

PODBRADEK |  90 Kč

hořčice, křen, kváskový chléb

HLAVNÍ JÍDLA

JITRNIČKA A JELÍTKO | 210 Kč

                 kysané bílé zelí, vařený brambor              

VEPŘO, KNEDLO, ZELO | 195 Kč

dušené bílé zelí, houskový knedlík

ŘÍZEK Z VEPŘOVÉHO BŮČKU | 190 Kč

šťouchaný brambor s cibulkou

VYKOSTĚNÉ VEPŘOVÉ KOLENO |  210 Kč

bramborová kaše, nakládané cibulky

TĚSTOVINY S KUŘECÍM MASEM | 190 Kč

sýrová omáčka, zelená petrželka

SMAŽENÝ SÝR | 190 Kč

hranolky

DĚTSKÝ KUŘECÍ ŘÍZEK | 120 Kč

                 bramborová kaše                

DEZERT

RAKVIČKA | 110 Kč

vaječný koňak, flambovaný pomeranč, čokoláda