SLOVENSKÝ DVŮR 2.-5. 3.

SLOVENSKÝ DVŮR 

„Tu bratia vždy stretať sa budú…“

Letos je tomu 30 let od rozdělení Československa, pojďme tento důležitý historický milník oslavit společně dobrým jídlem.

Slovenská kuchyně, to je dokonalost v jednoduchosti. Těšit se můžete na spoustu tradičních gastronomických skvostů našich sousedů,

jako jsou bezesporu halušky, bez kterých by to prostě nešlo. Vyrazte si s rodinou či přáteli na Slovenský (Slovácký) dvůr.

Abychom celý víkend krásně doplnili, sobotní večer nám zpestří cimbálová muzika A šmitec!

SLOVENSKÉ MENU (čtvrtek-neděle)  | sobota 4. 3. VEČER U CIMBÁLU od 18 hod. (v restauraci)

Zavolejte a rezervujte si svůj stůl. T: +420 734 567 001

Z

SLOVENSKÉ MENU V CELÉ PARÁDĚ: 

POLÉVKY

KAPUSTNICA S KLOBÁSOU | 65 Kč

kysané zelí, červená paprika, zakysaná smetana / 1.1 / 7 /  

HOVĚZÍ VÝVAR | 55 Kč

hovězí maso, zelenina / 9 / 

HLAVNÍ JÍDLA

PIROHY S BRAMBOROVO-BRYNZOVOU NÁPLNÍ | 220 Kč

špek, restovaná cibule /1.1 / 3 / 7 /  

HALUŠKY S BRYNZOU | 230 Kč

pažitka, opečená slanina / 1.1 / 3 / 7 /

KACHNÍ JÁTRA NA ČERVENÉM VÍNĚ | 215 Kč

bramborová lokše, cibule, bramborový crumble / 1.1 / 3 /

ZELŇÁKY | 195 Kč

zeleninový salát, zakysaná smetana / 1.1 / 3 / 7 /

KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO | 265 Kč

pečené červené zelí, bramborový knedlík / 1.1 / 3 /

GRILOVANÝ OŠTIEPOK | 185 Kč

opečený kváskový chléb, brusinky / 1.1 / 7 / 

DEZERT

NÁŠ VĚTRNÍK | 110 Kč

vanilkový krém, karamel, vlašské ořechy / 1.1 / 3 / 7 / 8 /